null
  • Acorelle Royal Wax, 100 gr

Acorelle Royal Wax, 100 gr

(1 review) Skriv en omtale

99.00,-

Dette er den første økologisk sertifiserte hårfjerningsvoksen som brukes uten strips!

Voksen er laget med blant annet bivoks og liljeekstrakt. Perfekt formel for skånsom hårfjerning. Er tilpasset bruk både i armbulene, på bikinilinjen og i ansiktet. 

Effektiv, naturlig formel med furuharpiks som tar selv korte hår. Gir langvarig resultat på inntil fire uker. Hårfjerningsvoksen, som brukes uten strips, er ideell for fjerning av hår på sensitive områder som under armene, bikinilinjen og i ansiktet. Du varmer den kjapt i mikrobøkgeovn (maks to minutter), og påfører den lett i tynne lag. 

I denne pakken får du: 1 krukke hårfjerningsvoks (100gr), 1 trespatel og bruksanvisning. Settet er beregnet til en komplett fjerning av hår fra armhulene, bikinilinjen og ansiktet.

Anbefalt bruk:

Bruksanvisning følger pakken.

Brukes uten strips!

 

 

GLYCERYL ROSINATE, CERA ALBA*, RICINUS COMMUNIS OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* / LILIUM CANDIDUM BULB EXTRACT*.

*Ingredienser fra økologisk landbruk.100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse 19.6% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk
  • 5
    Fantastisk!

    Postet av Sophie den 18th Jun 2017

    Jeg ble så overrasket når jeg prøvde denne, hjemmevoks er jo litt skummelt tross alt. Det tar muligens litt tid å skjønne helt hvordan bruke den, men vips så er du der. Denne voksen er bare helt rå! Den er kjempe effektiv, og gjør faktisk ikke noe særlig vondt. Huden etterlates myk og hårfri. Overraskende supert produkt!