null
  • Fransk parfyme laget av 100 % naturlige ingredienser med en duft av rose og geranium.

Acorelle Roll on Parfyme - Velvet Rose, 10 ml

199.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Acorelle Roll on Eau de Parfum Velvet Rose er en økologisk parfyme med essensielle oljer av rose og geranium. Praktisk roll on applikator gjør påføringen enkel og den har også en hendig størrelse som gjør at den tar liten plass i vesken din.

Denne parfymen er en nylansering av en duftserie som Acorelle har hatt i mange år tidligere. For å få enda mer fasetterte dufter og mer langvarig hold har de siden 2018 jobbet tett med parfymeskaperen Katell Plisson. Og wow, det har de klart! For dere som har prøvd de tidligere parfymene til merket så vil dere kjenne en stor forskjell. Vi er ingen parfymeeksperter så vi vil forklare forskjellen på vårt enkle språk; en dypere duft med flere lag som oppleves som en liten dufteksplosjon ;)


Velvet Rose er en blomstret og fruktig duft som fremstår moderne, luftig og delikat. En elegant og feminin parfyme som utløser dufter av roseknopper, styrket av noter av mandarin, litchi og rosa bær. Her er en blomsterpakke av peoner, fioler og geranium som talentfullt avslører delikate bringebær- og kirsebærblomster. Vanilje, fersken og sedertre gir varme for en pudderaktig, omsluttende og øm bunnote. 

En blomsterduft med luftig rose, moderne og elegant. Duften frigjør balanserende essenser av rose og geranium som er anerkjent for sine harmoniserende egenskaper. Sammen fremmer de entusiasme og selvtillit.

100% naturlig sammensetning
Velvet Rose er en vegansk og 100% naturlig duft formulert uten ftalater, parabener, kjemiske tilsetninger eller nitromusk.
Parfymen er sammensatt av 100% naturlig hvetealkohol, økologiske essensielle oljer med aktive egenskaper, og blomstervann som er 100% økologisk og tilpasset denne duften. I denne duften er det benyttet økologisk roseblomstervann. Dette blomstervannet er oppnådd ved destillasjon av rosenblader og er kjent for sine beroligende, oppstrammende og oppfriskende egenskaper.

Økologisk parfyme med aromaterapeutiske egenskaper!

Essensielle oljer og virkning:
Med balanserende essensielle oljer av rose og geranium som virker harmoniserende og fremmer entusiasme og selvtillit. 

Duftpyramide:
Toppnoter (merkbar rundt 30min):
Mandarin – Roseknopper - Rosa bær - Litchi

Hjertenoter (dominerende i 4 timer):
Geranium – Peoner – Fioler – Kirsebærblomst - Rose

Grunnnoter (vedvarende i 6 timer eller mer)
Fersken – Bringebær - Sedertre - Vanilje

Bruk:
Påfør direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.

 

ALCOHOL**, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, BENZYL CINNAMATE, CITRAL, ISOEUGENOL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser. 100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 87% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Økologisk sertifisert. Ikke testet på dyr. Vegansk. Uten parabener, syntetisk, kjemisk bindemiddel, ftalater og fargestoffer. Duften er bygget opp av råvarer fra etisk og bærekraftig opprinnelse.