null
  • Fransk parfyme laget av 100 % naturlige ingredienser med en duft av pepperminte og mandarin.

Acorelle Roll on Parfyme - Lotus Blanc, 10 ml

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

199.00,-

Acorelle Roll on Eau de Parfum Lotus Blanc er en økologisk unisex-parfyme med essensielle oljer av peppermynte og mandarin. Praktisk roll on applikator gjør påføringen enkel og den har også en hendig størrelse som gjør at den tar liten plass i vesken din.

Glitrende sitrusfrukter i perfekt harmoni med vannliljer gjør denne duften til en eksplosjon av friskhet.

Denne parfymen er en nylansering av en duftserie som Acorelle har hatt i mange år tidligere. For å få enda mer fasetterte dufter og mer langvarig hold har de siden 2018 jobbet tett med parfymeskaperen Katell Plisson. Og wow, det har de klart! For dere som har prøvd de tidligere parfymene til merket så vil dere kjenne en stor forskjell. Vi er ingen parfymeeksperter så vi vil forklare forskjellen på vårt enkle språk; en dypere duft med flere lag som oppleves som en liten dufteksplosjon ;)


En økologisk, akvatisk og forfriskende duft. Som en eksplosjon av friskhet driver Lotus Blanc oss til en velduftende sfære som både er forfriskende og avslappende. La deg overraske av den glitrende starten, en blanding av sitrus og avskårne urter som gir plass til mykheten og lettheten til vannliljer.

Ømt forfriskende reflekterer Lotus Blanc en avslappende japansk nøkternhet. Et fredelig univers der vannliljen og lotus smelter sammen og omsluttes av friske noter fra mandarin og sitrongress. En akvatisk duft som er rettet mot både kvinner og menn og som forfører med sin tidløse karakter.

Lotus Blanc er en vegansk og 100% naturlig duft formulert uten ftalater, parabener, kjemiske tilsetninger eller nitromusk.
Parfymen er sammensatt av 100% naturlig hvetealkohol, økologiske essensielle oljer med aktive egenskaper, og blomstervann som er 100% økologisk og tilpasset denne duften. I denne duften er det benyttet økologisk Hamamelis blomstervann. Dette blomstervannet oppnås ved destillasjon av trollhasselblader og trollhasselblomster, som har rensende, oppstrammende og beroligende egenskaper.

Økologisk parfyme med aromaterapeutiske egenskaper!

Essensielle oljer og virkning:
Med avslappende og beroligende essensielle oljer av pepermynte og mandarin som bringer ro.

Duftpyramide:
Toppnoter (merkbar i ca 30 min):
Bergamot – Mandarin Sitrongress - Mynte – Kalk

Hjertenoter (dominerende i 4 timer):
Vannlilje – Lotus – Jasmin - Magnolia

Grunnoter (vedvarende i 6 timer eller mer):
Høy – Tang – Salvie – Sedertre - Vanilje – Patchouli

Anbefalt bruk:
Påfør direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.


ALCOHOL**, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, EUGENOL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser. 100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 78% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Økologisk sertifisert. Ikke testet på dyr. Vegansk. Uten parabener, syntetisk, kjemisk bindemiddel, ftalater og fargestoffer. Duften er bygget opp av råvarer fra etisk og bærekraftig opprinnelse.