null
  • Fransk parfyme laget av 100 % naturlige ingredienser med en duft av ylang ylang, davana og petit grain.

Acorelle Roll on Parfyme - la Bohème, 10 ml

199.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Acorelle Roll on Eau de Parfum la Bohème er en økologisk parfyme med essensielle oljer av ylang ylang, davana og petitgrain. Praktisk roll on applikator gjør påføringen enkel og den har også en hendig størrelse som gjør at den tar liten plass i vesken din.

Denne parfymen er en nylansering av en duftserie som Acorelle har hatt i mange år tidligere. For å få enda mer fasetterte dufter og mer langvarig hold har de siden 2018 jobbet tett med parfymeskaperen Katell Plisson. Og wow, det har de klart! For dere som har prøvd de tidligere parfymene til merket så vil dere kjenne en stor forskjell. Vi er ingen parfymeeksperter så vi vil forklare forskjellen på vårt enkle språk; en dypere duft med flere lag som oppleves som en liten dufteksplosjon ;)

Denne har en glitrende og luftig duft med en subtil blanding av friske og blomstrende noter som gir denne duften en bohemisk femininitet. Sitrusnotene av mandarin, bergamot og lime, stråler sammen med hvite og solrike blomster.

La Bohème er en vegansk og 100% naturlig duft formulert uten ftalater, parabener, kjemiske tilsetninger eller nitromusk. Parfymen er sammensatt av 100% naturlig hvetealkohol, økologiske essensielle oljer med aktive egenskaper, og blomstervann som er 100% økologisk og tilpasset denne duften. I denne duften er det benyttet økologisk appelsin- og rosevann.
Økologisk parfyme med aromaterapeutiske egenskaper!

Essensielle oljer og virkning:
Takket være ylang ylang, davana og petitgrain virker denne duften balanserende. Fremmer positivitet og virker velgjørende.

Duftpyramide:
Toppnoter (merkbar i ca 30 min):
Bergamot - Mandarin - Petit Grain - Friske urter

Hjertenoter (dominerende i 4 timer):
Vannmelon - Jasmine - Ylang Ylang - Davana

Grunnoter (vedvarende i 6 timer eller mer):
Kokosnøtt - Sandeltre - Peru Balsam - Piri Piri

Anbefalt. bruk:
Påfør direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.

 

ALCOHOL**, PARFUM (FRAGRANCE), CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER*, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, BENZYL CINNAMATE, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, EUGENOL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser. 100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 87% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Økologisk sertifisert. Ikke testet på dyr. Vegansk. Uten parabener, syntetisk, kjemisk bindemiddel, ftalater og fargestoffer. Duften er bygget opp av råvarer fra etisk og bærekraftig opprinnelse.