null
  • Fransk parfyme laget av 100 % naturlige ingredienser med en duft av mandarin og petit grain.

Acorelle Roll on Parfyme - Envolèe de Nèroli, 10 ml

199.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Acorelle Roll on Eau de Parfum Envolèe de Nèroli er en økologisk parfyme med essensielle oljer av mandarin og petit grain. Praktisk roll on applikator gjør påføringen enkel og den har også en hendig størrelse som gjør at den tar liten plass i vesken din.

Denne glitrende og forfriskende Neroli akkompagneres av friske og dynamiske noter av sitrus og grønt, og gir gradvis plass til blomster- og pudrede fasetter, for en delikat og sofistikert duft.

Denne parfymen er en nylansering av en duftserie som Acorelle har hatt i mange år tidligere. For å få enda mer fasetterte dufter og mer langvarig hold har de siden 2018 jobbet tett med parfymeskaperen Katell Plisson. Og wow, det har de klart! For dere som har prøvd de tidligere parfymene til merket så vil dere kjenne en stor forskjell. Vi er ingen parfymeeksperter så vi vil forklare forskjellen på vårt enkle språk; en dypere duft med flere lag som oppleves som en liten dufteksplosjon ;)


Envolée de Néroli er en vegansk og 100% naturlig duft formulert uten ftalater, parabener, kjemiske tilsetninger eller nitromusk.
Parfymen er sammensatt av 100% naturlig hvetealkohol, økologiske essensielle oljer med aktive egenskaper, og blomstervann som er 100% økologisk og tilpasset denne duften. I denne duften er det benyttet økologisk Hamamelis blomstervann. Dette blomstervannet oppnås ved destillasjon av trollhasselblader og trollhasselblomster, som har rensende, oppstrammende og beroligende egenskaper.

Økologisk parfyme med aromaterapeutiske egenskaper!

Essensielle oljer og virkning:
Takket være mandarin og petit grain er denne duften intens avslappende og beroligende.

Duftpyramide:
Toppnoter (merkbar i ca 30 min):
Sitron - Mynte - Solbær - Lilje

Hjertenoter (dominerende i 4 timer):
Neroli - Appelsinblomst - Rose - Jasmin

Grunnoter (vedvarende i 6 timer eller mer):
Salvie – Seder

Anbefalt bruk:
Påfør direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.

En unik olfaktorisk kreasjon
Det er en stor utfordring å få til sofistikerte økologiske dufter som varer hele dagen. Acorelle har siden 2018 jobbet tett med parfymeskaperen Katell Plisson for å gjøre økologisk parfyme adelig. Mindre monoton og mer bearbeidede fasetterte dufter, mer intens for et tidoblet hold, og et modernisert og mer inspirerende design. Alt selvfølgelig uten at det går utover parfymens sammensetning og dens naturlige sammensetning. Med ambisjoner som lar Acorelle konkurrere med de store parfymenavnene.

ALCOHOL**, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, COUMARIN, EUGENOL, CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, GERANIOL, CITRAL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser. 100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 88% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Økologisk sertifisert. Ikke testet på dyr. Vegansk. Uten parabener, syntetisk, kjemisk bindemiddel, ftalater og fargestoffer. Duften er bygget opp av råvarer fra etisk og bærekraftig opprinnelse.