null
  • Fransk parfyme laget av 100 % naturlige ingredienser med en duft av patchouli, nellik og sedertre

Acorelle Roll on Parfyme - Tendre Patchouli, 10 ml

(No reviews yet) Skriv en omtale

199.00,-

Acorelle Roll on Eau de Parfum Tendre Patchouli er en økologisk parfyme med essensielle oljer av patchouli, nellik og sedertre. Praktisk roll on applikator gjør påføringen enkel og den har også en hendig størrelse som gjør at den tar liten plass i vesken din.

Med mystiske noter av tre er dette virkelig en attraktiv duft med karakter og kraftige jordiske aksenter med et hint av søte sitrusnoter.

Denne parfymen er en nylansering av en duftserie som Acorelle har hatt i mange år tidligere. For å få enda mer fasetterte dufter og mer langvarig hold har de siden 2018 jobbet tett med parfymeskaperen Katell Plisson. Og wow, det har de klart! For dere som har prøvd de tidligere parfymene til merket så vil dere kjenne en stor forskjell. Vi er ingen parfymeeksperter så vi vil forklare forskjellen på vårt enkle språk; en dypere duft med flere lag som oppleves som en liten dufteksplosjon ;)


Tendre Patchouli er en vegansk og 100% naturlig duft formulert uten ftalater, parabener, kjemiske tilsetninger eller nitromusk.
Parfymen er sammensatt av 100% naturlig hvetealkohol, økologiske essensielle oljer med aktive egenskaper, og blomstervann som er 100% økologisk og tilpasset denne duften. I denne duften er det benyttet økologisk Hamamelis blomstervann. Dette blomstervannet oppnås ved destillasjon av trollhasselblader og trollhasselblomster, som har rensende, oppstrammende og beroligende egenskaper.

Økologisk parfyme med aromaterapeutiske egenskaper!

Essensielle oljer og virkning:
Energigivende patchouli, nellik og sedertre i denne duften bidrar til å bygge selvtillit, sensualitet og forførelseskraft.

Duftpyramide:
Toppnoter (merkbar i ca 30 min):
Bergamot - Appelsin

Hjertenoter (dominerende i 4 timer):
Jasmin - Heliotrop - Iris - Fiol - Kanel - Nellik

Grunnoter (vedvarende i 6 timer eller mer):
Patchouli - Sedertre - Vetiver - Sandeltre - Guajaktre - Perubalsam - Myrra - Kakao - Karamell – Vanilje

Anbefalt bruk:
Påfør direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.


ALCOHOL**, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, COUMARIN, EUGENOL, CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, GERANIOL, CITRAL.* Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser. 100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 78% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Økologisk sertifisert. Ikke testet på dyr. Vegansk. Uten parabener, syntetisk, kjemisk bindemiddel, ftalater og fargestoffer. Duften er bygget opp av råvarer fra etisk og bærekraftig opprinnelse.