null
  • Fransk parfyme laget av 100 % naturlige ingredienser med en duft av myrra, jasmin og vanilje.

Acorelle Roll on Parfyme - L' Envoutante, 10 ml

199.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Acorelle Roll on Eau de parfum L`Envoutante er en økologisk parfyme med essensielle oljer av myrra, jasmin og vanilje. Praktisk roll on applikator gjør påføringen enkel og den har også en hendig størrelse som gjør at den tar liten plass i vesken din.

Navnet L’ENVOUTANTE er fransk og betyr HYPNOTISERENDE.

Denne parfymen er en nylansering av en duftserie som Acorelle har hatt i mange år tidligere. For å få enda mer fasetterte dufter og mer langvarig hold har de siden 2018 jobbet tett med parfymeskaperen Katell Plisson. Og wow, det har de klart! For dere som har prøvd de tidligere parfymene til merket så vil dere kjenne en stor forskjell. Vi er ingen parfymeeksperter så vi vil forklare forskjellen på vårt enkle språk; en dypere duft med flere lag som oppleves som en liten dufteksplosjon ;)


Med fengslende noter som er søte, varme, sofistikerte og berusende er dette virkelig en vanedannende duft som er elegant og sensuell.
Duften har en kontrast av det feminine fra jasmin og iris som mingler elegant med sin treaktige base.

L'Envoutante, det nyeste medlemmet av Acorelle Eau de Parfum familien, er uten tvil den økologiske duften du alltid har ventet på.

L'Envoutante er en vegansk og 100% naturlig duft formulert uten ftalater, parabener, kjemiske tilsetninger eller nitromusk.
Parfymen er sammensatt av 100% naturlig hvetealkohol, økologiske essensielle oljer med aktive egenskaper, og blomstervann som er 100% økologisk og tilpasset denne duften. I denne duften er det benyttet rosevann.

Duften er bygget rundt råmaterialer på en etisk og bærekraftig måte som Myrra, grønn Madagaskar-vanilje, indisk jasmin og kinesisk osmanthus.

Duftpyramide:
Toppnoter (merkbar i ca 30 min):
Bergamot - Sitron - Appelsin - Mandarin

Hjertenoter (dominerende i 4 timer):
Feminine og berusende hvite blomster: Ylang-Ylang - Jasmin - Iris - Violet - Osmanthus Heliotrope - Anis.

Grunnoter (vedvarende i 6 timer eller mer):
Vanilla - Caramel - Almond - Tonka - Gaiac Wood - Myrra - Cedar - Patchouli - Sandal - Ciste

Økologisk parfyme med aromaterapeutiske egenskaper!

Essensielle oljer og virkning:
Energigivende rose, patchouli og sedertre i denne duften bidrar til å bygge selvtillit, sensualitet og forførelseskraft.

Anbefalt bruk:
Påfør direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker. 

ALCOHOL**, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser. 100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 87% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Økologisk sertifisert. Ikke testet på dyr. Uten parabener, syntetisk, kjemisk bindemiddel, ftalater og fargestoffer.