null
  • Fransk parfyme laget av 100 % naturlige ingredienser med en duft ylang ylang og appelsin.

Acorelle Roll on Parfyme - Absolu Tiare, 10 ml

199.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Acorelle Roll on Eau de Parfum Absolu Tiare er en økologisk parfyme med essensielle oljer av ylang ylang og appelsin. Praktisk roll on applikator gjør påføringen enkel og den har også en hendig størrelse som gjør at den tar liten plass i vesken din.

Absolu Tiare er avhengighetsskapende og fortryllende, og virkeliggjør det deilige luktminnet fra stranden med varm sand, kokosnøttpalmer og solkysset hud.

Denne parfymen er en nylansering av en duftserie som Acorelle har hatt i mange år tidligere. For å få enda mer fasetterte dufter og mer langvarig hold har de siden 2018 jobbet tett med parfymeskaperen Katell Plisson. Og wow, det har de klart! For dere som har prøvd de tidligere parfymene til merket så vil dere kjenne en stor forskjell. Vi er ingen parfymeeksperter så vi vil forklare forskjellen på vårt enkle språk; en dypere duft med flere lag som oppleves som en liten dufteksplosjon ;)En solrik duft hvor friske fasetter av tiare-blomster mingler med subtile noter av karamell. En økologisk duft av både sol og blomster, som når en duft tar oss med på ferie ... Dette er løftet fra Absolu Tiare som blomstrer med friske og styrkende noter av tiare-blomst, mandarin og petit grain. En omsluttende og sensuell signatur der en blomsterakkord av ylang ylang, appelsinblomst og frangipani trer frem som til slutt avslører deilige noter av kokosnøtt og vanilje.

Silky Rose er en vegansk og 100% naturlig duft formulert uten ftalater, parabener, kjemiske tilsetninger eller nitromusk.
Parfymen er sammensatt av 100% naturlig hvetealkohol, økologiske essensielle oljer med aktive egenskaper, og blomstervann som er 100% økologisk og tilpasset denne duften. I denne duften er det benyttet økologisk roseblomstervann. Dette blomstervannet er oppnådd ved destillasjon av rosenblader og er kjent for sine beroligende, oppstrammende og oppfriskende egenskaper.

Økologisk parfyme med aromaterapeutiske egenskaper!

Essensielle oljer og virkning:
De essensielle oljene av Ylang Ylang og appelsin inviterer deg blant annet til å gi slipp og få indre harmoni.

Duftpyramide:

Toppnoter (merkbar rundt 30min):
Tiare blomst - Mandarin – Petit grain

Hjertenoter (dominerende i 4 timer)
Ylang Ylang – Appelsinblomst - Frangipani

Grunnoter (vedvarende i 6 timer eller mer):
Vanilje – Karamell - Fersken – Kokosnøtt

Anbefalt bruk:
Påfør direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.

 

ALCOHOL**, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser. 100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 87% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Økologisk sertifisert. Ikke testet på dyr. Uten parabener, syntetisk, kjemisk bindemiddel, ftalater og fargestoffer.