null
  • Acorelle Cold Wax Complete Hair Removal Kit

Acorelle Cold Wax Complete Hair Removal Kit

(1 omtale) Skriv en omtale

149.00,-

Fra Acorelle får du økologiske og hypoallergene kaldvoksstrips klar til bruk.

I dette settet får du økologiske hårfjerningsstrips med kaldvoks. Stripsene kommer i fire forskjellige størrelser som passer perfekt til hvert sitt bruksområde: ansikt (4 strips), armhule og bikinilinje (10 strips) og kropp (10 strips). I tillegg får du et mykgjørende etterbehandlingsprodukt for å fjerne eventuelle rester fra voksen. 

Den elegante formelen passer til selv sensitiv hud og er laget for å redusere sjansen for hudreaksjoner ved voksing. Formelen er beriket med økologisk biovks og lindrende aloevera. 


Hårvoksen gir langvarie resultater i opp til fire uker. 

Anbefalt bruk. 

Varm et stripsbånd mellom hendene, skill det i to deler og stryk stripsen på huden (klisset side ned), i retning av hårveksten. Fjern stripsen i en rask bevegelse i motsatt retning av hårveksten.

 

PROPANEDIOL ROSINATE, GLYCERYL ROSINATE, CERA ALBA*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*. * ingrediens fra økologisk landbruk.100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse 10% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbrukEtterbehandlingspleie: ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS DULCIS AMYGDALE DULCIS OIL*, PARFUM (PERFUME), CITRAL, LIMONENE, LINALOOL.

* ingrediens fra økologisk landbruk.100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 10% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk
  • 1
    Skuffende

    Postet av Hilde Merete Danielsen den 17th Sep 2017

    Denne funket absolutt ikke for meg. Den tok nesten ingen hår. Jeg ble veldig skuffet.