null
  • Acorelle Cold Wax Hair Removal Strips for armhuler & bikinilinje

Acorelle Cold Wax Hair Removal Strips for armhuler & bikinilinje

(No reviews yet) Skriv en omtale

99.00,-

Fra Acorelle får du økologiske og hypoallergene kaldvoksstrips klar til bruk.

I denne pakken får du 20 økologiske hårfjerningsstrips med kaldvoks. Stripsene kommer i en perfekt størrelse for å vokse armhuler og bikinilinje. I tillegg får du et mykgjørende etterbehandlingsprodukt for å fjerne eventuelle rester fra voksen. 

Den elegante formelen passer til selv sensitiv hud og er laget for å redusere sjansen for hudreaksjoner ved voksing. Formelen er beriket med økologisk biovks og lindrende aloevera. 


Hårvoksen gir langvarie resultater i opp til fire uker. 

Anbefalt bruk:

Varm et stripsbånd mellom hendene, skill det i to deler og stryk stripsen på huden (klisset side ned), i retning av hårveksten. Fjern stripsen i en rask bevegelse i motsatt retning av hårveksten. 

 

Voks: PROPANEDIOL ROSINATE, GLYCERYL ROSINATE, CERA ALBA*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*.Voks: PROPANEDIOL ROSINATE, GLYCERYL ROSINATE, CERA ALBA*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*. * ingrediens fra økologisk landbruk.100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse 10% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbrukEtterbehandlingspleie: ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS DULCIS AMYGDALE DULCIS OIL*, PARFUM (PERFUME), CITRAL, LIMONENE, LINALOOL. * ingrediens fra økologisk landbruk.100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 10% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.

* ingrediens fra økologisk landbruk.100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse 10% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbrukEtterbehandlingspleie: ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS DULCIS AMYGDALE DULCIS OIL*, PARFUM (PERFUME), CITRAL, LIMONENE, LINALOOL. * ingrediens fra økologisk landbruk.100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 10% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk