null
  • Acorelle Eau de Parfum - Absolu Tiare, 50 ml

Acorelle Eau de Parfum - Absolu Tiare, 50 ml

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

399.00,-

Fransk parfyme laget av naturlige og økologiske ingredienser. De essensielle oljene gir parfymen aromaterapeutiske egenskaper.

Absolu Tiare - laget med essensielle oljer av ylang ylang og appelsin som skal virke avslappende på sinnet. Dette er en pudret solrik duft, som er både frisk og sensuell. Parfymen virker balanserende og beroligende. Duften er ideell om du ønsker deg en varm, søt og blomstret duft. Toppnoter av mandarin og appelsin, blandet med hjertenoter av eksotisk ylang ylang, sjasmin og tiaré, samt basenoter av vanilje utgjør en velgjørende duft som gir ro.

Parfymen er sammensatt av hvetealkohol, essensielle oljer og blomstervann som er tilpasset denne duften. Ingrediensene er 100 prosent fra naturlig opprinnelse.

Duftpyramide: 

Familie: Orientalsk gourmet.

Toppnote: Appelsin, mandarin.

Hjertenote: ylang ylang, sjasmin, tiaré.

Basenote: Vanilje. 

Aromaterapeutiske egenskaper til denne parfymen: 

Mandarin virker betryggende. Appelsin virker beroligende. Ylang ylang virker avslappende.

Selv om denne parfymen både er naturlig og økologisk så vil det være personer som er allergiske mot duftene. Vis hensyn ved bruk av parfyme :)

I denne bloggposten kan du lese mer om de ulike duftene.

 

 

ALCOHOL**, PARFUM, CENTAUREA CYANUS WATER*, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL.

*Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser.100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 90% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.